2012. november 8., csütörtök

Fogyás - Te miért (és hogyan) akarsz fogyni?

Ha valaki rászánja magát, és úgy dönt, hogy elkezd fogyókúrázni, nem biztos, hogy ugyanazon okból teszi, mint sokan mások. Az indíttatás többféle lehet:

Szerencsés esetben esztétikai okokból

Ha jön a nyár, a fürdőruha szezon, és ugye, akkor még az egy-két kilogramm is számít ha azt akarják a Hölgyek, hogy igazán csinosak legyenek a bikiniben. Az Urak is szívesen megszabadulnak a téli passzívabb napok hozamától ha megkezdődik a strandolási idény.
De nem feltétlenül kell nyárnak lennie, az is elég ok, ha már túl feszes a szoknya, tán még fel sem jön húzózár. Ez aztán már nyomós ok.
De az sem kevésbé befolyásoló tényező, ha a kedvenc farmerről kiderül, hogy nem tudják begombolni. Rohanni kellene randira, virág a kézben, és itt a malőr… Ha eddig nem, most biztosan fogyókúrába kezd még az az Úr is, aki eddig hasonlóért kinevette a barátját.
És mindez így van rendjén.

Kevésbé szerencsés eset, amikor már több kilótól kell megszabadulni

Ez már az a helyzet, amikor bizony, nem csak egy-két kilogramm súlyfelesleg van.
Ebben az estben, már nagyon oda kell figyelni, itt már többről van szó, mint a külsőségről.
Szerencsés dolog, ha erre valaki időben rájön, és bár nem zavarja a súlyfelesleg, megérti, tennie kell az egészségéért, amíg nem késő.
Amíg a túlsúly egyéb panaszokat nem von maga után.
Ez a megelőzés, az okos és bölcs döntés az egészség megőrzésének érdekében.

Amikor már muszáj fogyókúrázni...

Sajnos ez az eset igen gyakori. Ekkor már azért folyik a küzdelem, hogy visszaszerezzük az egészségünket. Köztudott, hogy a kóros elhízás számtalan betegség okozója, vagy súlyosbító tényezője lehet. Ízületi gyulladások, érrendszeri betegségek, cukorbetegség, és még számtalan igen nehezen kezelhető elváltozás elősegítője.
Ha valaki megérti, ekkor már az egészségéről, akár az életéről van szó, biztosan rászánja magát a fogyásra, ezzel megteremtve annak a lehetőségét, hogy meggyógyuljon, de legalább lényegesen enyhítse a szövődmények súlyosságát.

Milyen módszert válasszunk?

Fogyókúrázzon bárki, bármilyen okból egyvalami nagyon lényeges: a jó módszer megválasztása.
Olyan lehetőséget kell megkeresni, melynek nincsenek a szervezetre károsító hatásai.
Olyan fogyást segítő terméket kell alkalmazni, mely természetes alapanyagokból készül, és mellékhatások nélkül segít megszabadulni a zsíroktól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése